Podpora in nasveti v času epidemije Covid-19
Sve što trebate znati o sigurnoj prehrani i prilagoditi se epidemiji Covid-19
-
8 smjernica za sigurnu pripremu hrane u ugostiteljstvu
Pročitajte o 8 najboljih smjernica za higijenu hrane i sigurnost u ugostiteljstvu
-
Osiguravanje higijene restorana i kuhara
Sve započinje osobnom higijenom. Pomoću donjih pokazatelja pratite osobnu higijenu kuhinjskog osoblja kako biste smanjili konta...
-
Popis alergena
Provjerite prehrambene potrebe gostiju i alergena s priručnim popisom alergena.
-
HACCP popis za provjeru
Kao kuhar, želite se pobrinuti da hrana koju poslužite bude ukusna, hranjiva i prije svega sigurna. Ako se ne poštuju standardi...
-
Popis za čišćenje restorana
Higijena vašeg objekta je izuzetno važna. Ovim popisom možete biti sigurni da ništa niste propustili.
-
8 najčešćih alergena
Otkrijte koje su namirnice najčešći alergeni i čime ih mogu zamijeniti.
-
Česte kritične točke u restoranu
U kuhinji postoje mnoge opasnosti. Evo sažetka potencijalnih kritičnih točaka koje trebate savladati u kuhinji kako biste osigu...
-
Kako spriječiti križnu kontaminaciju
Nudimo 6 savjeta kuhara o tome kako spriječiti križna kontaminaciju.
-
8 Smjernica za sigurno skladištenje sirovina
Nudimo smjernice za skladištenje koje će vam pomoći da osigurate svoje sirovine.