Menu

Mi smo UFS. Mi pomažemo kuharima.

Pomoć kuharima – od kuhara za kuhare

Unilever Food Solutions tvrtka je koju su osnovali kuhari, tako da razumijemo s čime se svaki dan nosite u kuhinji. U radu se vodimo željom da vam život učinimo bar malo lakšim. Nastojimo vas nadahnuti, obučiti i pružiti vam najbolja rješenja za proizvode. 

Oslanjajući se na bogato iskustvo u profesionalnom ugostiteljstvu, naš tim od preko 300 kuhara stvara jela koja spajaju slasne okuse, praktičnost i hranjivost s dosljedno visokim standardima.

Naša globalna mreža profesionalnih ugostitelja pomaže nam pronaći najbolje održive sastojke, razvijati kvalitetne proizvode, stvarati inspirativne i popularne recepte te pružati pomoć i obuku kuharima 

 

 

 

 

Pratite naš tim kuhara i stručnjaka za hranu!

Tu smo da vas nadahnemo. Ako želite saznati više o trenutno najpopularnijim sastojcima, najnovijim metodama obrade hrane, kulinarskom humoru i vrhunskim kulinarskim događajima, počnite nas pratiti.

Call Us

0860 31 41 51
Contact our Customer Care line for quality issues or general inquiries.

Trendovi i inspiracija za jelovnike

Potražnja za vegetarijanskom hranom, bezglutenskim jelima i prehranom koja se temelji na integralnim namirnicama biljnog podrijetla dokaz su da se trendovi u hrani i potrebe klijenata uvijek mijenjaju. Znamo da nije uvijek lako držati korak.

Naš stručni tim kuhara pomaže vam pronaći nadahnuće i samopouzdanje najnovijim trendovima u hranireceptima za restorane i internetskim tečajevima za kuhare

Naši proizvodi   

Profesionalne ugostiteljske proizvode razvijamo u bliskoj suradnji sa svojim kuharima. Stoga ne iznenađuje što naši vodeći ugostiteljski brendovi osiguravaju kvalitetu bez kompromisa u kuhinji. Naši proizvodi ispunjavaju vaše potrebe i potrebe vaših klijenata: od umaka bez grudica i veganskih proizvoda do mješavina začina bez prehrambenih boja i konzervansa.
Ako ne znate gdje pronaći naše proizvode, potražite pomoć od najbližeg trgovačkog zastupnika. 

Predanost tvrtke Unilever Foods Solutions održivoj ambalaži

Kad je u pitanju upotreba plastike, mi u tvrtki Unilever Food Solutions vjerujemo da je manje više. Plan održivog življenja tvrtke Unilever i dalje nam je smjernica prema kojoj djelujemo kako bismo ostvarili ono na što smo se obvezali, a to je smanjenje plastike.

 Do 2020.: smanjit ćemo otpad vezan uz odlaganje naših proizvoda za 50 %

Do 2025.: 100 % naše plastične ambalaže bit će pogodno za ponovnu upotrebu, recikliranje ili kompostiranje. 25 % naše plastične ambalaže bit će izrađeno od reciklirane plastike naših potrošača.  

 Stoga se naša strategija za smanjenje plastike sastoji od tri dijela:

 1. BEZ PLASTIKE – kad god je moguće

 2. MANJE PLASTIKE – dizajn ambalaže koji je napravljen od manje plastike u slučaju da ne postoji kvalitetna zamjena

 3. BOLJA PLASTIKA – kad upotrebljavamo plastiku, brinemo se za to da je kasnije možemo reciklirati, kao i za to da se i reciklirana može ponovno upotrijebiti

 

Please recycle: naša posvećenost održivoj ambalaži

Svi proizvodi tvrtke Unilever Food Solutions odsad će nositi oznaku “please recycle, koja poziva naše klijente i potrošače da nam se pridruže na ovom putovanju. Također nastavljamo blisko surađivati s dobavljačima i partnerima na stvaranju rješenja za recikliranje gdje ih još uvijek nema.