Menu

Mi smo UFS. Kuhari koji pomažemo kuharima. Tu smo da vas nadahnemo.

Pomoć kuharima – od kuhara za kuhare

Unilever Food Solutions tvrtka je koju su osnovali kuhari, tako da razumijemo s čime se svaki dan nosite u kuhinji. U radu se vodimo željom da vam život učinimo bar malo lakšim. Nastojimo vas nadahnuti, obučiti i pružiti vam najbolja rješenja za proizvode. 

Oslanjajući se na bogato iskustvo u profesionalnom ugostiteljstvu, naš tim od preko 300 kuhara stvara jela koja spajaju slasne okuse, praktičnost i hranjivost s dosljedno visokim standardima.

Naša globalna mreža profesionalnih ugostitelja pomaže nam pronaći najbolje održive sastojke, razvijati kvalitetne proizvode, stvarati inspirativne i popularne recepte te pružati pomoć i obuku kuharima 

 

 

 

 

Pratite naš tim kuhara i stručnjaka za hranu!

Tu smo da vas nadahnemo. Ako želite saznati više o trenutno najpopularnijim sastojcima, najnovijim metodama obrade hrane, kulinarskom humoru i vrhunskim kulinarskim događajima, počnite nas pratiti.

Nazovite nas

0800 444 000
Prodaja i distribucija Alca Zagreb d.o.o., tel. 0800 444 000, mail infotardi@alca.eu

Trendovi i inspiracija za jelovnike

Potražnja za vegetarijanskom hranom, bezglutenskim jelima i prehranom koja se temelji na integralnim namirnicama biljnog podrijetla dokaz su da se trendovi u hrani i potrebe klijenata uvijek mijenjaju. Znamo da nije uvijek lako držati korak.

Naš stručni tim kuhara pomaže vam pronaći nadahnuće i samopouzdanje najnovijim trendovima u hranireceptima za restorane i internetskim tečajevima za kuhare

Naši proizvodi   

Profesionalne ugostiteljske proizvode razvijamo u bliskoj suradnji sa svojim kuharima. Stoga ne iznenađuje što naši vodeći ugostiteljski brendovi osiguravaju kvalitetu bez kompromisa u kuhinji. Naši proizvodi ispunjavaju vaše potrebe i potrebe vaših klijenata: od umaka bez grudica i veganskih proizvoda do mješavina začina bez prehrambenih boja i konzervansa.
Ako ne znate gdje pronaći naše proizvode, potražite pomoć od najbližeg trgovačkog zastupnika. 

Predanost tvrtke Unilever Foods Solutions održivoj ambalaži

Kad je u pitanju upotreba plastike, mi u tvrtki Unilever Food Solutions vjerujemo da je manje više. Plan održivog življenja tvrtke Unilever i dalje nam je smjernica prema kojoj djelujemo kako bismo ostvarili ono na što smo se obvezali, a to je smanjenje plastike.

Do 2020.: smanjit ćemo otpad vezan uz odlaganje naših proizvoda za 50 %

Do 2025.: 100 % naše plastične ambalaže bit će pogodno za ponovnu upotrebu, recikliranje ili kompostiranje. 25 % naše plastične ambalaže bit će izrađeno od reciklirane plastike naših potrošača. Upotrebu novoproizvedene plastike smanjit ćemo tako što ćemo ukupnu upotrebu plastične ambalaže umanjiti za više od 100.000 tona te ćemo ubrzati upotrebu reciklirane plastike. Pomognite da prikupimo i obradimo više plastike no što je prodajemo.

Uz smanjenje upotrebe plastike, radimo i na stvaranju kružne ekonomije za plastiku. To znači da ćemo akcije poduzimati u svim dijelovima ciklusa za plastiku.

Stoga se naša strategija za smanjenje plastike sastoji od tri dijela:

 1. BEZ PLASTIKE

 2. MANJE PLASTIKE

 3. BOLJA PLASTIKA 

 

Please recycle: naša posvećenost održivoj ambalaži

Svi proizvodi tvrtke Unilever Food Solutions odsad će nositi oznaku “please recycle, koja poziva naše klijente i potrošače da nam se pridruže na ovom putovanju. Također nastavljamo blisko surađivati s dobavljačima i partnerima na stvaranju rješenja za recikliranje gdje ih još uvijek nema.