
Ručno guljenje
Ručna prerada je važna za očuvanje intenziteta okusa.
Hellmann's Ketchup 5 kg
Ketchup sa svojom gustoćom i uravnoteženim okusom zadovoljava i najzahtjevnije kupce.
VišeSušenje je jedna od najstarijih metoda očuvanja hrane. Jednostavna, sigurna metoda koja pomaže zadržati boju, miris i okus naših sastojaka te je izvrsna alternativa uporabi konzervansa. Zbog sadržaja vode u luku, potrebno je 12 tona luka za dobivanje 1 tone sušenog luka. To je sva ona voda koja bi, da je ostala, oslabila intenzitet luka tijekom kuhanja.
- Sušimo luk na sunčevoj svjetlosti nekoliko dana, prije guljenja, kako bi očuvali svježinu i okus.
- Za očuvanje okusa koriste se različite tehnike sušenja.
Isprobajte recept naših kuhara
Mrkve nisu tipični sastojak deserata. Ako je koristite u pravim omjerima, možete pripremiti ukusnu tortu.
Naše sušeno povrće sadrži onoliko vlakna, vitamina i minerala koliko i kuhano povrće.
