Šparoge su tipično proljetno povrće koje je potrebno kupiti lokalno. Moramo koristiti šparoge što je prije moguće.
Pripremite popularno talijansko predjelo. Šparoga jelo čini svježijim i još ukusnijim.
Neoguljene i neoprane šparoge u hladnom prostoru traju do 4 dana. Ako su već oguljene, mogu se držati na hladnom do dva dana. Divlje zelene šparoge, netom ubrane, možete čuvati do dva dana i u posudi s vodom tako da im samo korijen potopite u vodu.
Losos se uobičajeno priprema s mediteranskim povrćem. U kombinaciji s jakim curry umakom i nježnim šparogama, bit ćete odvedeni u daleku azijsku zemlju
Kliknite gumb ispod i izaberite dodaj na početni zaslon. Kliknite gumb iznad i izaberite dodaj na početni zaslon. Kliknite gumb ispod i izaberite dodaj na početni zaslon. Kliknite gumb ispod i izaberite dodaj na početni zaslon.