Brzo prženje – Stir Fry
Otkrijte najbolju tehniku pripreme azijske hrane
Jeste li znali da se većina prženih azijskih jela priprema u wok tavi? »Stir fry« tehnika je ključ azijske kuhinje – brzo i ukusno! Samo slijedite korake u nastavku:


- U azijskoj kuhinji češnjak se reže na ploške, a đumbir na štapiće.
- Glavni sastojak (npr. meso) marinirajte u mješavini kukuruznoga škroba, soja umaka i slatkog vina.
- Marinirano meso naglo popržite u wok tavi te ga ostavite sa strane.
- Zatim u wok tavi popržite povrće. Dodajte rezance ili rižu i promiješajte.
- Na kraju pomiješajte meso s povrćem, maknite s vatre i poslužite.
- Wok očistite bambusovom četkom. Ne koristite kemijska sredstva za čišćenje.
Knorr Sambal Manis - pikantni umak 1L
Pikantni azijski umak s čilijem i sojom. Primjereno za vegetarijance.
Više