Zeleni rezanci s ribljim fileom i umakom od rajčice
U vrijeme Božića ribe su često na jelovniku. Ovim receptom ponudit ćete svojim gostima nešto manje tradicionalno riblje jelo.

Sastojci
Riba
-
som 2000.0 g
-
jabuke 250.0 g
-
mrkva 100.0 g
-
jaje (60 g/kom) 240.0 g
-
Knorr Primerba Garden začinska mješavina u ulju 340 g 10.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50.0 ml
Tjestenina s umakom od rajčice
-
tjestenina sa špinatom 800.0 g
-
maslinovo ulje 30.0 g
-
češnjak 10.0 g
-
voda 500.0 g
Serviranje
-
kopar 10.0 g
Priprema
-
Riba
- Soma filetirajte, posolite i popaprite (ako želite, možete koristiti drugu ribu).
- Premažite posudu za pečenje s Rama Culinesse Profi.
- Stavite filete na masnu posudu za pečenje.
- Hellmann's majonezu pomiješajte s Knorr Primerba Garden začinskim biljem.
- Jabuke i mrkve izrežite u male kocke.
- Dodajte majonezu. Pomiješajte i nanesite na filete ribe.
- Pecite u pećnici s parnom konvekcijom na 2000C tijekom 7 minuta.
-
Tjestenina s umakom od rajčice
- Zagrijte maslinovo ulje.
- Popržite na listiće narezani češnjak.
- Ulijte vodu.
- Umiješajte umak od Knorr Napolija i kuhajte 1 minutu.
- Skuhajte tjesteninu u kipućoj vodi.
- Dodajte tjesteninu u pripremljeni umak i pomiješajte.
-
Serviranje
- Stavite tjesteninu s umakom na tanjur.
- Stavite pečenu ribu na vrh tjestenine.
- Ukrasite grančicom kopra.