Menu

Sastojci

+

Riba

Tjestenina s umakom od rajčice

Serviranje

  • kopar 10.0 g

U vrijeme Božića ribe su često na jelovniku. Ovim receptom ponudit ćete svojim gostima nešto manje tradicionalno riblje jelo.

...

Priprema

  1. Riba

    • Soma filetirajte, posolite i popaprite (ako želite, možete koristiti drugu ribu).
    • Premažite posudu za pečenje s Rama Culinesse Profi.
    • Stavite filete na masnu posudu za pečenje.
    • Hellmann's majonezu pomiješajte s Knorr Primerba Garden začinskim biljem.
    • Jabuke i mrkve izrežite u male kocke.
    • Dodajte majonezu. Pomiješajte i nanesite na filete ribe.
    • Pecite u pećnici s parnom konvekcijom na 2000C tijekom 7 minuta.
  2. Tjestenina s umakom od rajčice

    • Zagrijte maslinovo ulje.
    • Popržite na listiće narezani češnjak.
    • Ulijte vodu.
    • Umiješajte umak od Knorr Napolija i kuhajte 1 minutu.
    • Skuhajte tjesteninu u kipućoj vodi.
    • Dodajte tjesteninu u pripremljeni umak i pomiješajte.
  3. Serviranje

    • Stavite tjesteninu s umakom na tanjur.
    • Stavite pečenu ribu na vrh tjestenine.
    • Ukrasite grančicom kopra.