Menu
+

Rolice od heljde

  • jaje (60 g/kom) 150 g
  • mlijeko 625 ml
  • heljdino brašno 500 g

Nadjev

Priprema

  • gauda sir 250 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml
  1. Rolice od heljde

    • U posudi pomiješati mlijeko, jaja, sol i brašno.
    • Napraviti glatku tekuću smjesu.
    • Ispeći manje tanke palačinke.
  2. Nadjev

    • Na Rami culinesse prepržiti sjeckani luk i meso.
    • Dodati kockice povrća, kukuruz i grah.
    • Podliti temeljcem.
    • Začiniti sa solju, paprom, Knorr Primerba crvenim pestom i Knorr sunshine chilliem.
    • Sve povezati s Knorr essential španjolskim umakom.
    • Ostaviti da se ohladi.
  3. Priprema

    • Posudu premazati Ramom culinesse.
    • Poredati zarolane punjene palačinke.
    • Posuti ribanim sirom te zapeći u pećnici.
  4. Serviranje

    • Poslužiti u posudi gdje ste zapekli rolice.