Vitello tonatto Burger
Klasično talijansko predjelo u Burger verziji pripremljeno na moderan i inovativan način.

Sastojci
Kruh
-
pecivo za burger (80 g/kom) 800.0 g
Umak
-
kapari 40.0 g
-
fileti srdele 55.0 g
-
tuna iz konzerve 55.0 g
-
struk citronske trave 5.0 g
-
korica limuna 3.0 g
-
peršin 10.0 g
Nadjev
-
mljevena teletina 1200.0 g
-
radić 70.0 g
-
prženi pinjoli 30.0 g
-
rikola 60.0 g
Priprema
-
Kruh
- Peciva za burgere prerežite po pola.
- Pokapajte s Rama Culinesse Profi.
- Peciva okrenite na prerezani dio i popecite na tavi ili žaru.
-
Umak
- Tunu, kapare i filete srdele pomiješajte i dobro isjeckajte.
- Umješajte polovicu Hellmann's majoneze.
- U umak umješajte limunovu koricu, sveži peršin i isjeckanu limunsku travu.
-
Nadjev
- Meso posolite, popaprite , napravite pljeskavice i ispecite s obje strane.
- U peciva stavite radić, drugu polovicu Hellmann's delikatesne majoneze i pljeskavice.
- Dodajte tunu s majonezom, pržene pinjole i rikolu.