Menu

Sastojci

+

Valjušci

  • batat 500.0 g
  • muškatni oraščić 3.0 g
  • sol 5.0 g
  • bezglutensko brašno 750.0 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 25.0 ml

Temeljac za podlijevanje

Ragu


Inspiriran mnogim ograničenjima koje nose jela bez alergena, ovaj recept pokazuje da se mogu spojiti tradicionalna jela i nove ideje.

...

Priprema

  1. Valjušci

    • Kuhani batat protisnuti u pire.
    • Začiniti sa solju i muškatnim oraščićem.
    • Dodati Ramu culinesse i bezglutensko brašno.
    • Zamijesiti kompaktno tijesto i oblikovati valjuške.
    • Kuhati u posoljenoj vodi.
  2. Temeljac za podlijevanje

    • U vodi zakuhati Knorr essential goveđu juhu.
    • Ostaviti sa strane.
  3. Ragu

    • Na luku popržiti kockice teletine.
    • Dodati češnjak na listiće i naribanu mrkvu.
    • Podliti temeljcem i nastaviti lagano pirajti.
    • Kada je meso omekšalo povezati s Maizena kukuruznim škrobom.
  4. Serviranje

    • U duboki tanjur staviti teleći ragu.
    • Posložiti valjuške i poslužiti.