Tradicionalni španjolski gazpacho (Gazpacho Andaluz)
Tipično jelo sunčane Španjolske

Sastojci
Gazpacho
-
polpa od rajčice 1500.0 g
-
krastavci 300.0 g
-
crvena paprika 200.0 g
-
maslinovo ulje
-
svježi bosiljak 4.0 g
-
sol
-
papar
Ražnjići od povrća
-
krastavci 150.0 g
-
crvena paprika 320.0 g
-
cherry rajčica 100.0 g
-
maslinovo ulje
Priprema
-
Gazpacho
- Knorr juhu od rajčice pripremite prema uputama na pakiranju i ostavite da se ohladi.
- Stavite sve sastojke u blender i brzo miksajte dok ne postane glatko.
- Posolite i popaprite.
- Juhu poslužite hladnu.
-
Ražnjići od povrća
- Krastavce i paprike narežite na komade proizvoljne veličine.
- Cherry rajčice prerežite na pola.
- Sve povrće se marinira u maslinovom ulju.
- Povrće nabodite na ražnjiće i juhu lagano prepržite u tavi.