Menu
+

Bulgur

Preljev

  • patližan 900.0 g
  • zapečena hrskava slanina 600.0 g
  • mladi špinat 600.0 g
  • sok od limuna 30.0 ml
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar
  • ulje za prženje

Serviranje

  • ricotta 300.0 g
  • limun
  1. Bulgur

    • Ulijte kipuću vodu u veliku zdjelu, dodajte Knorr tekuću povrtnu bazu i dobro promiješajte.
    • Dodajte bulgur, maslinovo ulje i promiješajte.
    • Pokriti folijom i ostaviti da odstoji 20 minuta.
  2. Preljev

    • Patlidžan narežite na kockice i popržite na ulju.
    • Na tavi popržite slaninu.
    • Popržite špinat na ulju, limunovom soku, soli i papru.
    • Dodajte bulgur.
  3. Serviranje

    • Ukrasite bulgur kriškama limuna i ricottom.