Teletina millefeuille sa salatom i pestom
Šareni tacos s sočnom teletinom i osvježavajućom salatom. Idealno za predjelo ili kao samostalan obrok.

Sastojci
Teletina
-
teletina 2000 g
-
mrkva 300 g
-
luk 300 g
-
grančica ružmarina 12 g
Tortilje
-
tortilja (70 g/ kom) 10 kom
Salata
-
radić 100 g
-
voćni ocat 30 ml
-
maslinovo ulje 70 g
-
mix mlade salate 200 g
Priprema
-
Teletina
- Stavite meso u tavu sa hladnom vodom, dodajte narezano povrće, ružmarin, sol i papar. Kuhajte na umjerenoj temperaturi.
- Nakon što je meso kuhano, izrežite ga na manje komade.
- Nastavite kuhati juhu da je djelomično reducirate.
- Slijedite upute na pakiranju kako biste pripremili Knorr španjolski umak i dodali ga u juhu.
- Dodajte Maizena kukuruzni škrob i kuhajte da se zgusne.
- Odložite
-
Tortilje
- Tortilje narežite, ispecite u suhoj tavi.
-
Salata
- Očistite, narežite i začinite salatu.
-
Serviranje
- Tortilju napunite mesom pomiješanim s umakom.
- Ponovite svaki sloj tri puta.
- Na vrh dodajte začinjenu salatu.