Menu
+

Teletina

Tortilje

  • tortilja (70 g/ kom) 10 kom

Salata

  1. Teletina

    • Stavite meso u tavu sa hladnom vodom, dodajte narezano povrće, ružmarin, sol i papar. Kuhajte na umjerenoj temperaturi.
    • Nakon što je meso kuhano, izrežite ga na manje komade.
    • Nastavite kuhati juhu da je djelomično reducirate.
    • Slijedite upute na pakiranju kako biste pripremili Knorr španjolski umak i dodali ga u juhu.
    • Dodajte Maizena kukuruzni škrob i kuhajte da se zgusne.
    • Odložite
  2. Tortilje

    • Tortilje narežite, ispecite u suhoj tavi.
  3. Salata

    • Očistite, narežite i začinite salatu.
  4. Serviranje

    • Tortilju napunite mesom pomiješanim s umakom.
    • Ponovite svaki sloj tri puta.
    • Na vrh dodajte začinjenu salatu.