Menu
+

Teleći žgvacet

Prilog

  1. Teleći žgvacet

    • Teletinu obraditi, izrezati na komade.
    • Mesne komade pržiti na Rami culinesse sa svih strana dok ne porumene.
    • Dodati Knorr Primerba Shallot - luk u ulju, začiniti sa soli i lagano kratko pirajti da se sve opusti.
    • Dodati mljeveni papr i pulpu od rajčice.
    • Kada se tekućina ukuha, posipati sa zaprškom, pomiješati i podliti s toliko temeljca da prekrije meso.
    • Umiješati mažuran i Knorr Primerbu Bazilika - bosiljak u ulju, doliti vino i pustiti da kuha na laganoj vatri dok meso potpuno ne omekša.
  2. Prilog

    • Knorr špecle skuhati u posoljenoj vodi, te presotirati na Rami Culinesse.
  3. Serviranje

    • U tanjur staviti Knorr špecle.
    • Preliti telećim žgvacetom.
    • Dekorirati i poslužiti.