Teleća rebra s roštilja s BBQ umakom za roštilj i povrće s đumbirom
Teleća rebra s roštilja s ukusnim prilogom savršena su za ljetni nedjeljni ručak. Pogodno za pripremu na roštilju.

Sastojci
Marinada
-
teleća rebra 1500.0 g
-
maslinovo ulje 60.0 g
-
bijelo vino 50.0 g
Prilog
-
krumpir 2000.0 g
-
Knorr Primerba Provencale začinska mješavina u ulju 340 g 15.0 g
-
tikvice 200.0 g
-
portobello gljive 200.0 g
-
luk 150.0 g
-
crvena paprika 150.0 g
-
zelena paprika 150.0 g
-
đumbir 15.0 g
-
peršin 10.0 g
Priprema
-
Marinada
- Namažite rebra mješavinom ulja i Knorr profesionalnog ugošćenog goveđeg temeljca i namočite bijelim vinom. Marinirajte 3 sata.
- Stavite marinirana rebra u vodu zagrijanu na 65C, dodajte 20 g Knorr profesionalnog ugošćenog goveđeg temeljca i kuhajte 4 sata.
-
Rebra
- Kuhana rebra namažite s Hellmann's BBQ umakom za roštilj, pecite ih u pećnici na 210 C 10 minuta da dobiju hrskavu koricu.
-
Prilog
- Pripremite prženi ili krumpir sa žara, začinjene s Knorr Primerba Provencale začinska mješavina u ulju.
- Narežite krumpir na četvrtine i blanširajte ih na zagrijanom ulju na 130 ° C 5 minuta, a zatim podignite temperaturu na 180 ° C i pirjajte dok krumpir ne postane hrskav.
- Operite i narežite povrće, tostirano na vrućem roštilju ili u tavi.
- Pomiješajte Knorr Primerba provansalsko bilje s maslinovim uljem i pokapajte krumpir i povrće prije posluživanja.
-
Serviranje
- Nanesite četkom Hellmanns BBQ umak na tanjur, a na njega stavite rebra, krumpir i povrće.