Menu
+

Marinada

Prilog

  1. Marinada

    • Namažite rebra mješavinom ulja i Knorr profesionalnog ugošćenog goveđeg temeljca i namočite bijelim vinom. Marinirajte 3 sata.
    • Stavite marinirana rebra u vodu zagrijanu na 65C, dodajte 20 g Knorr profesionalnog ugošćenog goveđeg temeljca i kuhajte 4 sata.
  2. Rebra

    • Kuhana rebra namažite s Hellmann's BBQ umakom za roštilj, pecite ih u pećnici na 210 C 10 minuta da dobiju hrskavu koricu.
  3. Prilog

    • Pripremite prženi ili krumpir sa žara, začinjene s Knorr Primerba Provencale začinska mješavina u ulju.
    • Narežite krumpir na četvrtine i blanširajte ih na zagrijanom ulju na 130 ° C 5 minuta, a zatim podignite temperaturu na 180 ° C i pirjajte dok krumpir ne postane hrskav.
    • Operite i narežite povrće, tostirano na vrućem roštilju ili u tavi.
    • Pomiješajte Knorr Primerba provansalsko bilje s maslinovim uljem i pokapajte krumpir i povrće prije posluživanja.
  4. Serviranje

    • Nanesite četkom Hellmanns BBQ umak na tanjur, a na njega stavite rebra, krumpir i povrće.