Teleća lešada s povrćem
Jedan klasik tradicionalne kuhnje u kojoj bogatstvo proteina, minerala i vitamina dolaze do izražaja. Ovo lagano jelo odličan je spoj okusa u kojima će uživati i najzahtjevniji.

Sastojci
Meso
-
teleća plećka 2000.0 g
-
voda 2500.0 g
Povrće
-
mrkva 125.0 g
-
krumpir 125.0 g
-
svježi kupus 125.0 g
-
pasternjak 125.0 g
-
zelene šparoge 125.0 g
Kuhanje
-
češnjak 25.0 g
-
luk 50.0 g
-
list lovora 3.0 g
-
papar u zrnu 3.0 g
Serviranje
-
maslinovo ulje 25.0 g
Priprema
-
Meso
- Teletinu potpit u hladnu vodu na 30 minuta,
- Narezati na veće komade.
- Kratko prokuhati u kipućoj vodi.
-
Povrće
- Očistiti i narezati na krupnije komade.
-
Kuhanje
- U vodu staviti Knorr Essential Goveđu juhu.
- Kada zakipi staviti meso i povrće.
- Dodati začine i kuhati dok meso ne omekša.
-
Serviranje
- U duboki tanjur staviti kuhano povrće.
- Na povrće posložiti lešo meso.
- Preliti s malo dobivene juhe, te sve preliti maslinovim uljem.