Tartar od lososa s češnjakom i kavijarom
Na prvi pogled, izazovno jelo ispada vrlo jednostavno. A ipak će oduševiti i najzahtjevnije gurmane.

Sastojci
Tartar od lososa
-
file lososa 1200.0 g
-
limeta 100.0 g
Serviranje
-
francuski kruh 1000.0 g
-
maslinovo ulje 60.0 g
-
kovrčava salata 60.0 g
-
kavijar lososa 100.0 g
Priprema
-
Tartar od lososa
- Nasjeckajte file lososa, posolite i popaprite.
- Umutite sok od limete i dodajte malo naribane kore limete, sol i papar.
- Ostavite da se odmori najmanje pola sata.
- Pomiješajte Hellmann's umak od gorušice i Hellmanns umak od češnjaka.
-
Serviranje
- Narežite francuski kruh i zalijte s nekoliko kapi maslinovog ulja.
- Na kruh namažite pripremljeni umak, dodajte salatu, tartar od lososa i kavijar od lososa.
- Ukrasite nasjeckanim vlascem.