Menu
+

Meso

Prilog

  • krumpir 2500 g
  • timijan 15 g
  • češnjak 30 g
  1. Meso

    • Utrljajte rebra dobro solju i paprom, po želji dodajte neki drugi začin.
    • Zagrijte plin ili roštilj na visoku temperaturu.
    • Pecite meso na neizravnoj toplini.
    • Prije pečenja premažite Hellmann's BBQ umakom za roštilj i pecite na izravnoj vrućini da se karamelizira.
  2. Prilog

    • Krumpir dobro operite i narežite na željeni oblik.
    • Blanširajte u zagrijanom ulju na 130 ° C 5 minuta, a zatim podignite temperaturu na 180 ° C i pustite da krumpir porumeni.
    • Pečenom krumpiru dodajte usitnjeni češnjak, sol i nasjeckani timijan.
    • Dobro promiješajte
  3. Serviranje

    • Meso narežite, stavite na tanjur i pored njega poslužite krumpir s timijanom.