Svinjska rebra s BBQ umakom i krumpirom s timijanom
Meka svinjska rebra glazirana BBQ umakom rastopit će se u ustima. Uz dodatak hrskavih krumpirića koje ste začinili timijanom, obrok će biti savršen.

Sastojci
Meso
-
svinjska rebra 4500.0 g
Prilog
-
krumpir 2500.0 g
-
timijan 15.0 g
-
češnjak 30.0 g
Priprema
-
Meso
- Utrljajte rebra dobro solju i paprom, po želji dodajte neki drugi začin.
- Zagrijte plin ili roštilj na visoku temperaturu.
- Pecite meso na neizravnoj toplini.
- Prije pečenja premažite Hellmann's BBQ umakom za roštilj i pecite na izravnoj vrućini da se karamelizira.
-
Prilog
- Krumpir dobro operite i narežite na željeni oblik.
- Blanširajte u zagrijanom ulju na 130 ° C 5 minuta, a zatim podignite temperaturu na 180 ° C i pustite da krumpir porumeni.
- Pečenom krumpiru dodajte usitnjeni češnjak, sol i nasjeckani timijan.
- Dobro promiješajte
-
Serviranje
- Meso narežite, stavite na tanjur i pored njega poslužite krumpir s timijanom.