Menu
+

Kvinoja

  • kvinoja 100 g

Povrče

  • zelene šparoge 250 g
  • stabljike celera 500 g
  • krastavci 250 g
  • limun (75 g/kom) 75 g
  • grašak 1000 g

Umak

Serviranje

  • estragon 7 g
  1. Kvinoja

    • Kvinoju dobro operite vrućom vodom da biste uklonili gorčinu.
    • Kuhajte u slanoj vodi dok ne omekša.
    • Ohladite.
  2. Povrče

    • Šparoge i grašak očistite, blanširajte i ohladite.
    • Očistite preostalo povrće i narežite ga po želji.
  3. Umak

    • Iscijedite limun.
    • Pomiješajte Hellmanns umakod češnjaka s limunovim sokom.
  4. Serviranje

    • Pomiješajte povrće s pripremljenim umakom.
    • Umiješajte ohlađenu kvinoju.
    • Garnirajte sa svježim estragonom i mladim klicama graška.
    • Poslužite ohlađeno.