Salata s piletinom i Cezar dresingom

Sastojci
Piletina
-
pileći file 1000.0 g
-
Knorr Primerba Provencale začinska mješavina u ulju 340 g 25.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50.0 ml
Cezar dresing
-
jaje (60 g/kom) 150.0 g
-
slani inćuni 5.0 g
-
kapari 13.0 g
-
grčki tip jogurta 125.0 g
-
maslinovo ulje 25.0 g
Salata
-
zelena salata 375.0 g
-
hrastov list salata 375.0 g
-
rikola 375.0 g
Priprema
-
Piletina
- Narezati piletinu na medaljone.
- Marinirati Knorr Primerba Provencale biljem.
- Prepeći na tavi s nekoliko kapi Rame Culinesse.
-
Cezar dresing
- U posudu staviti kuhano jaje, slani inćun, kapare .
- Dodati Hellmann's Cesar - salatni preljev i grčki jogurt te maslinovo ulje.
- Štapnim mikserom sjediniti sve namirnice.
-
Salata
- Salate natrgati i pomiješati u posudi.
-
Serviranje
- Na salatu staviti pečenu piletinu.
- Sve preliti dresingom i poslužiti.