Menu
+

Piletina

  • pileći file 1000 g
  • Knorr Primerba Provencale začinska mješavina u ulju 340 g 25 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml

Cezar dresing

Salata

  • zelena salata 375 g
  • hrastov list salata 375 g
  • rikola 375 g
  1. Piletina

    • Narezati piletinu na medaljone.
    • Marinirati Knorr Primerba Provencale biljem.
    • Prepeći na tavi s nekoliko kapi Rame Culinesse.
  2. Cezar dresing

    • U posudu staviti kuhano jaje, slani inćun, kapare .
    • Dodati Hellmann's Cesar - salatni preljev i grčki jogurt te maslinovo ulje.
    • Štapnim mikserom sjediniti sve namirnice.
  3. Salata

    • Salate natrgati i pomiješati u posudi.
  4. Serviranje

    • Na salatu staviti pečenu piletinu.
    • Sve preliti dresingom i poslužiti.