Rolada od kozjeg sira na crvenom pestu
Rolada je jednostavna, ali atraktivna prezentacija jela, osobito kada se sastojci učitavaju u slojevima. Mogu biti slatke ili slane. Slojevi u ružičastoj boji trebaju imati različite boje kako bi izgled izgledao što privlačniji.

Sastojci
Plašt od oraha
-
orasi 200.0 g
-
med 150.0 g
Mješavina kozjeg sira
-
sir goja 150.0 g
-
krem sir 100.0 g
-
toast 300.0 g
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 30.0 ml
Priprema
-
Plašt od oraha
- Popecite orahe u pećnici 10 minuta na temperaturi od 2000C.
- Pečene orahe na grubo narežite i i pomijšajte u zdjeli s medom.
- Rasporedite smjesu u tanki film na foliju u plitku posudu za pečenje.
- Prekrijte mješavinu oraha i meda s još jednom folijom.
- Stavite u hladnjak 10 do 15 minuta.
-
Mješavina kozjeg sira
- Pomiješajte kozji sir, sir i Rama Cremefine Profi za šlag s miješalicom u homogenu smjesu.
- Uklonite foliju s mješavine oraha i meda i stavite smjesu kozjeg sira na nju.
- Zamotajte u roladu i stavite je u hladnjak.
- Pripremite 10 tanjura i 10 trokutastih komada tost.
- Komade toasta, izrezane na trokute, razvaljmo, da budu tanki i stavite sa unutrašnje strane okruglog kalupa za torte, da dobije lagano savijeni oblik.
- Pecite na 2100C tijekom 8 do 10 minuta kako bi postalo hrskavo.
- Pravokutne komade tosta premažite na tanko sa Knorr Primerba Crvenom pestom.
-
Serviranje
- Na pravokutne kriške tosta dodajte mikrozelenje, npr. klice graška, stavite rolade s kozjim sirom i krišku hrskavog tosta.