Pureća rolada punjena špinatom na kremi od slanutka
Moderno i kreativno jelo koje će svojim šarenilom bez odricanja zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Sastojci
Rolada od puretine
-
pureći file 2000.0 g
-
Knorr Primerba Shallot - luk u ulju 340 g 50.0 g
-
špinat 500.0 g
-
sol 13.0 g
-
papar 3.0 g
Krema od slanutka
-
slanutak 1000.0 g
-
luk 250.0 g
-
list lovora 3.0 g
-
papar 3.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50.0 ml
Priprema
-
Rolada od puretine
- Pureći file obraditi te odstraniti višak mesa.
- Viškove narezati na kockice i usitniti u multipraktiku uz dodatak špinata.
- Dobivenu kremu začiniti sa Knorr Primerba Shallot i paprom.
- Na file rasporediti kremu te ga zarolati.
- Rolice omotati u prozirnu foliju i prokuhati u posoljenoj vodi.
- Prokuhane rolice zapeći na Rami culinesse.
-
Krema od slanutka
- Na Rami culinesse prepržiti sjeckani luk.
- Dodati slanutak i lovorov list.
- Podliti vodom i začiniti s paprom i Knorr essential kokošjom juhom.
- Nastaviti kuhati. Pomoću štapnog miksera napraviti pire od slanutka.