Menu

Sastojci

+

Smuđ

Povrće

  • crveni luk 100.0 g
  • pak choi 550.0 g
  • maslinovo ulje 100.0 g

Dekoracija


Jednostavan riblji file koji je lako pripremiti na kreativan način.

...

Priprema

  1. Smuđ

    • Izrežite filete na odgovarajuću veličinu.
    • Posolite i poparite.
    • U zdjelu izmiješajte Maizena kukuruzni škrob, brašno, jaja i mineralnu vodu.
    • Stavite filete u pripremljenu smjesu i uronite u vruće ulje.
  2. Povrće

    • Izrežite luk i sotirajte na polovici maslinovog ulja.
    • Posolite i popaprite.Pak Choi izrežite na 4 dijela.
    • Brzo blanširajte u vrućoj vodi.
    • Ocijedite,posolite, popaprite i dodajte ostatak maslinovog ulja.

  3. Dekoracija

    • Na pladanj stavite Pak Choi, luk, očišćene i narezane krastavce i filete.
    • Ukrasite s mix-om mladih salata i prženim indijanskim orasima.
    • Pokapajte s Knorr Sunshine Chilli.