Prženi fileti smuđa na povrću Pak Choi
Jednostavan riblji file koji je lako pripremiti na kreativan način.

Sastojci
Smuđ
-
file smuđa 2000.0 g
-
papar 2.0 g
-
kukuruzno brašno 100.0 g
-
jaje (60 g/kom) 180.0 g
-
mineralna voda 200.0 ml
-
ulje za prženje 1500.0 ml
-
sol 15.0 g
Povrće
-
crveni luk 100.0 g
-
pak choi 550.0 g
-
maslinovo ulje 100.0 g
Dekoracija
-
mix mlade salate 230.0 g
-
krastavci 100.0 g
Priprema
-
Smuđ
- Izrežite filete na odgovarajuću veličinu.
- Posolite i poparite.
- U zdjelu izmiješajte Maizena kukuruzni škrob, brašno, jaja i mineralnu vodu.
- Stavite filete u pripremljenu smjesu i uronite u vruće ulje.
-
Povrće
- Izrežite luk i sotirajte na polovici maslinovog ulja.
- Posolite i popaprite.Pak Choi izrežite na 4 dijela.
- Brzo blanširajte u vrućoj vodi.
- Ocijedite,posolite, popaprite i dodajte ostatak maslinovog ulja.
-
Dekoracija
- Na pladanj stavite Pak Choi, luk, očišćene i narezane krastavce i filete.
- Ukrasite s mix-om mladih salata i prženim indijanskim orasima.
- Pokapajte s Knorr Sunshine Chilli.