Menu
+

Podloga

Nadjev

  • chilli papričice 125.0 g
  • mljevena puretina 500.0 g
  • Knorr Primerba Shallot - luk u ulju 340 g 13.0 g
  • papar 5.0 g
  • sol 5.0 g

Gljive

  • portobello gljive 2000.0 g
  • gauda sir 125.0 g
  1. Podloga

    • Na maslinovom ulju prepržiti krupnije sjeckani luk.
    • Dodati listiće češnjaka i šećer pa kratko prepržiti.
    • Dosati sjeckani pelat, lovor i kuhati 30 minuta.
    • Začiniti sa solju, paprom, Knorr Primerba Bazilika - bosiljakom u ulju i chilliem
  2. Nadjev

    • Chilli papričice nasjeckati na kockice.
    • Dodati mljevenu puretinu.
    • Začiniti s Knorr Primerba Shallot - lukom u ulju, paprom i solju po potrebi.
    • Dobro pomiješati smjesu.
  3. Gljive

    • Portobello gljivama odvojiti stapku.
    • Šupljinu napuniti mesnim nadjevom do ruba gljive.
    • Pred kraj preko mesa staviti tanku krišku sira da se lagano rastopi
  4. Serviranje

    • Na tanjuru staviti podlogu dobivenog umaka od rajčice.
    • Na podlogu posložiti pečene gljive s punjenjem i sirom prema gore.