Menu
+

Pileća prsa

Umak

Prilog

  • mrkva 125 g
  • žuta paprika 125 g
  • crvena paprika 125 g
  • zelena paprika 125 g
  • tikvice 125 g
  • stabljike celera 125 g
  • sol 25 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml

Serviranje

  • mikro zelenje 13 g
  1. Pileća prsa

    • Pileća prsa očistiti od žilica marinirati Knorr Primerbom curry.
    • Na Rami culinesse prepeći pileći file te maknuti sa strane.
  2. Umak

    • Na istu tavu dodati Rama Cremefine Profi za kuhanje, Knorr Pripravak od kokosa i Knorr Primerbu Curry.
    • Po potrebi dodati sol i papar te vratiti pileći file te nastaviti lagano kuhati.
  3. Prilog

    • Povrće narezati na veće kocke.
    • Skuhatii u posoljenoj vodi i ocijediti.
    • Na tavici presotirati povrće uz dodatak Rame culinesse.

  4. Serviranje

    • Staviti povrće kao podlogu.
    • Na njih posložimo narezani pileći file.
    • Preliti s umakom i dekorirati mikro zelenjem.