Pileća prsa u umaku od currya

Sastojci
Pileća prsa
-
pileća prsa 1500 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml
Umak
-
sol 13 g
-
papar 5 g
-
Rama Cremefine Profi za kuhanje 1L 500 ml
Prilog
-
mrkva 125 g
-
žuta paprika 125 g
-
crvena paprika 125 g
-
zelena paprika 125 g
-
tikvice 125 g
-
stabljike celera 125 g
-
sol 25 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml
Serviranje
-
mikro zelenje 13 g
Priprema
-
Pileća prsa
- Pileća prsa očistiti od žilica marinirati Knorr Primerbom curry.
- Na Rami culinesse prepeći pileći file te maknuti sa strane.
-
Umak
- Na istu tavu dodati Rama Cremefine Profi za kuhanje, Knorr Pripravak od kokosa i Knorr Primerbu Curry.
- Po potrebi dodati sol i papar te vratiti pileći file te nastaviti lagano kuhati.
-
Prilog
- Povrće narezati na veće kocke.
- Skuhatii u posoljenoj vodi i ocijediti.
-
Na tavici presotirati povrće uz dodatak Rame culinesse.
-
Serviranje
- Staviti povrće kao podlogu.
- Na njih posložimo narezani pileći file.
- Preliti s umakom i dekorirati mikro zelenjem.