Menu
+

Pileća prsa

  • pileća prsa 1500 g
  • Knorr Primerba Curry - začinska mješavina u ulju 340 g 50 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml

Umak

  • Knorr Primerba Curry - začinska mješavina u ulju 340 g 50 g
  • Knorr Pripravak od kokosa 500 g 25 g
  • sol 13 g
  • papar 5 g
  • Rama Cremefine Profi za kuhanje 1L 500 ml

Prilog

  • mrkva 125 g
  • žuta paprika 125 g
  • crvena paprika 125 g
  • zelena paprika 125 g
  • tikvice 125 g
  • stabljike celera 125 g
  • sol 25 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml

Serviranje

  • mikro zelenje 13 g
  1. Pileća prsa

    • Pileća prsa očistiti od žilica marinirati Knorr Primerbom curry.
    • Na Rami culinesse prepeći pileći file te maknuti sa strane.
  2. Umak

    • Na istu tavu dodati Rama Cremefine Profi za kuhanje, Knorr Pripravak od kokosa i Knorr Primerbu Curry.
    • Po potrebi dodati sol i papar te vratiti pileći file te nastaviti lagano kuhati.
  3. Prilog

    • Povrće narezati na veće kocke.
    • Skuhatii u posoljenoj vodi i ocijediti.
    • Na tavici presotirati povrće uz dodatak Rame culinesse.

  4. Serviranje

    • Staviti povrće kao podlogu.
    • Na njih posložimo narezani pileći file.
    • Preliti s umakom i dekorirati mikro zelenjem.