Panna cotta s pudingom od chia sjemenki i mangom
Za tople dane ovaj lagani desert od vrhnja uz svježinu manga, odlično je osvježenje u svakom trenutku.

Sastojci
Panna Cotta
-
vrhnje za šlag 1250.0 g
-
mlijeko 1250.0 ml
Chia puding
-
chia sjemenke 125.0 g
-
sok jabuke i manga 500.0 g
Serviranje
-
mango 125.0 g
Priprema
-
Panna Cotta
- U vrelo mlijeko umiješati prah Carte d'Or Panna Cotte i vratiti na vatru za zavrije.
- Maknuti s vatre i umiješati hladno vrhnje za šlag. Uliti u čašice i staviti u hladnjak da se ohladi i stegne.
-
Chia puding
- Chia sjemenke umiješati u sok jabuke i manga.
- Promiješati nakoliko puta kroz period od 20 minuta.
-
Serviranje
- Izvaditi čašu sa Panna cottom iz hladnjaka.
- Na Panna cottu žlicom staviti dobiveni puding od chia sjemenki.
- Mango oguliti i odstraniti sjemenku. Narezati na male kockice i staviti na puding.