Menu

Sastojci

+

Panna Cotta

Chia puding

  • chia sjemenke 125.0 g
  • sok jabuke i manga 500.0 g

Serviranje

  • mango 125.0 g

Za  tople dane ovaj lagani desert od vrhnja uz svježinu manga, odlično je osvježenje u svakom trenutku.

...

Priprema

  1. Panna Cotta

    • U vrelo mlijeko umiješati prah Carte d'Or Panna Cotte i vratiti na vatru za zavrije.
    • Maknuti s vatre i umiješati hladno vrhnje za šlag. Uliti u čašice i staviti u hladnjak da se ohladi i stegne.
  2. Chia puding

    • Chia sjemenke umiješati u sok jabuke i manga.
    • Promiješati nakoliko puta kroz period od 20 minuta.
  3. Serviranje

    • Izvaditi čašu sa Panna cottom iz hladnjaka.
    • Na Panna cottu žlicom staviti dobiveni puding od chia sjemenki.
    • Mango oguliti i odstraniti sjemenku. Narezati na male kockice i staviti na puding.