Panna Cotta s jagodama, korijanderom i šipkom
Ukusna, slatka, osvježavajuća poslastica koja se može poslužiti u čaši, šalici ili kao slatki bombon poslužiti na tanjuru.

Sastojci
Panna Cotta
-
mlijeko 400.0 ml
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 400.0 ml
Jagode s korijandrom
-
jagode 445.0 g
Serviranje
-
sirup od šipka 10.0 ml
-
korijander 12.0 g
Priprema
-
Panna Cotta
- Zavrijte mlijeko, skinite s kuhala i umiješajte smjesu za Carte d'Or Panna cottu.
- Kuhajte 30 sekundi, skinite s kuhala i umiješajte Rama Cremefine Profi za šlag.
- Ulijte u kalupe i stavite u hladnjak da se Panna cotta ohladi i zgusne
-
Jagode s korijandrom
- Jagode narežite na malene kockice, marinirajte s medom, pospite s mljevenim korijandrom i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
-
Serviranje
- Mariniranim jagodama dodajte svježi korijandar i očišćeni šipak i lagano promiješajte.
- Pana cottu prelijte sa sirupom od šipka i servirajte skupa s jagodama.
- Za dekoraciju uporabite pržene listiće badema i sorbet od jagoda.