Menu
+

Panna Cotta

Jagode s korijandrom

  • jagode 445.0 g

Serviranje

  • sirup od šipka 10.0 ml
  • korijander 12.0 g
  1. Panna Cotta

    • Zavrijte mlijeko, skinite s kuhala i umiješajte smjesu za Carte d'Or Panna cottu.
    • Kuhajte 30 sekundi, skinite s kuhala i umiješajte Rama Cremefine Profi za šlag.
    • Ulijte u kalupe i stavite u hladnjak da se Panna cotta ohladi i zgusne
  2. Jagode s korijandrom

    • Jagode narežite na malene kockice, marinirajte s medom, pospite s mljevenim korijandrom i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
  3. Serviranje

    • Mariniranim jagodama dodajte svježi korijandar i očišćeni šipak i lagano promiješajte.
    • Pana cottu prelijte sa sirupom od šipka i servirajte skupa s jagodama.
    • Za dekoraciju uporabite pržene listiće badema i sorbet od jagoda.