Menu
+

Riba

  • filet morskog psa 1500 g
  • brašno oštro 125 g
  • sol 25 g
  • papar 13 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml

Umak

Tjestenina

  • široki rezanci 500 g
  • sol 13 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50 ml
  1. Riba

    • Meso psa narežemo na kockice, začinimo, uvaljamo u brasno te prepržimo na Rama culinesse.
    • Kada meso požuti, izvadimo ga iz posude.
  2. Umak

    • U istu posudu dolijemo vodu i Knorr riblji temeljac.
    • Začinimo s crvenom mljevenom paprikom, chillijem i Knorr Primerbom Shallot - luk u ulju, te pustimo da prokuha.
    • Vratimo ribu, dodamo Knorrr svijetlu zapršku i pustimo da sve zajedno prokuha do željene gustoće.
  3. Tjestenina

    • Rezance skuhamo al dente u posoljenoj vodi.
    • Rezance presotiramo na Rami culinesse.
  4. Serviranje

    • Na tanjur stavimo pikantni umak.
    • Na umak stavimo gnjezdo od rezanaca.
    • Posložimo ribu te sve prelijemo s još malo umaka.