Mille-feuille s jagodama
Klasičan francuski desert, koji se može pripremiti na različite načine. Možemo koristiti razne nadjeve i preljeve, kao što su ukusne ljetne jagode.

Sastojci
Tijesto
-
lisnato tijesto 500.0 g
Krema i dekoracija
-
jagode 500.0 g
-
mlijeko 200.0 ml
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 400.0 ml
Priprema
-
Tijesto
- Lisnato tijesto razvaljajte u željene oblike i stavite u posudu za pečenje.
- Pokrijte tijesto papirom za pečenje i stavite na njega drugo tijesto za pečenje tako da se tijesto ne napuhuje tijekom pečenja.
- Peći 15 minuta na 175 ° C i ohladiti.
-
Krema i dekoracija
- Carte D'Or Tiramisu pomiješajte s Rama Cremefine Profi i mlijekom.
- Dobro izmiješajte smjesu s električnom mješalicom.
- Na ohlađeno tijesto stavite kremu i pokrijte tijestom. Zatim ponovite postupak kako biste dobili 3 sloja kreme. Završite s tijestom.
- Od dijela jagoda skuhajte preljev.
- Desert ukrasite preljevom od jagoda i narezanim jagodama.