Menu
+

Kvinoja

Carpaccio

  • stabljike celera 150.0 g
  • orasi 150.0 g
  • mix mlade salate 200.0 g
  • sol 2.0 g
  • marinirana govedina 200.0 g
  • fileti srdele 10.0 g
  • kruške (100 g/kom) 500.0 g
  1. Kvinoja

    • Dobro isperite kvinoju tekućom vodom.
    • Izrežite mrkve i luk u kockice i sotirajte na maslinovom ulju.
    • Dodajte opranu kvinoju i pomiješajte.
    • Prelijte vodom, umiješajte Knorr Essentials Goveđo juho i kuhajte kao rižoto.
    • Maknite s vatre i ohladite.
  2. Carpaccio

    • Stabljike celera narežite u tanke trake.
    • Izmiješajte mješavinu svježe salate sa soli i maslinovim uljem.
    • Stavite kuhanu kvinoju s povrćem na tanjur.
    • Mariniranu govedinu izrežite na tanke kriške (carpaccio).
    • Stavite kvinoju na tanjur, prekrijte s mješavinom svježih salata i kriškama carpaccia.
    • Na kraju dodajte filete srdele i tanko rezane kruške.
    • Pospite sa stabljikama celera i orasima i poslužite.