Krem juha od pečenih rajčica
Potaknut današnjim potrebama i zahtjevima gosta, a inspiriran tradicionalnim okusima, ova juha je prilagođena jelovnicima koji su bazirani na jelima bez alergena.

Sastojci
Temeljac za juhu
-
voda 2500.0 g
Rajčica
-
cherry rajčica 625.0 g
-
luk 250.0 g
-
maslinovo ulje 25.0 g
-
češnjak 13.0 g
-
sol 5.0 g
Juha
-
luk
-
češnjak
-
sol
Serviranje
-
svježi bosiljak 25.0 g
Priprema
-
Temeljac za juhu
- U vodi zakuhati Knorr Essential Povrtnu bistru juhu.
- Ostaviti dio za podlijevanje kasnije.
-
Rajčica
- U posudi začiniti rajčice s Knorr Primerbom Bazilika - bosiljak u ulju i maslinovim uljem.
- Ispeći rajčice u zagrijanoj pećnici.
-
Juha
- Na Rami culinesse prepržiti sjeckani luk i češnjak.
- Dodati pečene rajčice i podliti temeljcem.
- Kuhati 30 minuta.
- Usitniti pomoću štapnog miksera.
-
Serviranje
- Servirati u duboki tanjur i ukrasiti svježim bosiljkom.