Menu

Sastojci

+

Temeljac za juhu

Rajčica

Juha

  • luk
  • češnjak
  • sol

Serviranje

  • svježi bosiljak 25.0 g

Potaknut današnjim potrebama i zahtjevima gosta, a inspiriran tradicionalnim okusima, ova juha je prilagođena jelovnicima koji su bazirani na jelima bez alergena.

...

Priprema

  1. Temeljac za juhu

    • U vodi zakuhati Knorr Essential Povrtnu bistru juhu.
    • Ostaviti dio za podlijevanje kasnije.
  2. Rajčica

    • U posudi začiniti rajčice s Knorr Primerbom Bazilika - bosiljak u ulju i maslinovim uljem.
    • Ispeći rajčice u zagrijanoj pećnici.

  3. Juha

    • Na Rami culinesse prepržiti sjeckani luk i češnjak.
    • Dodati pečene rajčice i podliti temeljcem.
    • Kuhati 30 minuta.
    • Usitniti pomoću štapnog miksera.
  4. Serviranje

    • Servirati u duboki tanjur i ukrasiti svježim bosiljkom.