Koktel sa kozicama i avokadom
Klasično jelo koje uvijek oduševi.

Sastojci
Priprema
-
kozice 1000.0 g
Pire od avokada
-
avokado 400.0 g
-
luk 200.0 g
-
češnjak 10.0 g
-
maslinovo ulje 30.0 g
-
Knorr Primerba Shrimps - kozice u ulju 340 g 20.0 g
-
sol 2.0 g
-
papar 2.0 g
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 150.0 ml
Serviranje
-
zelena salata 100.0 g
-
sojine klice 20.0 g
-
Hellmann's 1000 Island salatni preljev s rajčicama sazrelim na suncu 300.0 ml
Priprema
-
Priprema
- Kuhajte kozice 5 minuta u slanoj vodi u koju ste dodali limunov sok. Možete ih lagano posoliti i peći na žaru ako želite.
-
Pire od avokada
- Ogulite avokado, uklonite koštice.
- Dodajte luk, češnjak, maslinovo ulje, Knorr Primerba Shrimps - kozice u ulju, Rama Cremefine Profiza šlag.
- Pomiješajte da dobijete glatki pire.
- Začinite solju i paprom.
-
Serviranje
- Izrežite salatu u široke trake i pokapajte je salatnim preljevom.
- Na to stavite pire od avokada i škampe.
- Opet pokapajte s nekoliko kapi preljeva za salatu i ukrasite mikro zelenjem i klicama