Juneći mišić u crnom vinu s mahunama

Sastojci
Juneći mišići
-
juneći mišići 2000.0 g
-
luk 1000.0 g
-
mrkva 375.0 g
-
list lovora 3.0 g
-
češnjak 25.0 g
-
sol 13.0 g
-
papar 5.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 50.0 ml
Prilog
-
zelene mahune 400.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 20.0 ml
Priprema
-
Juneći mišići
- Mišić narezati na krupnije kocke.
- Meso naglo prepeći na Rami culinesse.
- Izvaditi iz posude i dodati sjeckani luk i ploške mrkve.
- Kada se sve zapeče, vratiti meso i podliti crnim vinom.
- Dodati lovor i začine te nastaviti lagano pirjati.
- Kada meso omekša dodati Knorr Essential Španjolski umak da se sve poveže.
-
Prilog
- Mahune skuhati u slanoj vodi.
- Kuhane mahune sotirati na Rami culinesse.
-
Serviranje
- Na tanjur posložiti sotirane mahune.
- Posložiti pirjano meso i preliti umakom.