Juha od šparoga s kokosom
Šparoga je povrće s izuzetnim, posebnim okusom. Isprobajte ovu neuobičajenu kombinaciju s kokosovim mlijekom.

Sastojci
Juha
-
mrkva 200.0 g
-
bijele šparoge 500.0 g
-
zelene šparoge 500.0 g
-
muškatni oraščić 1.0 g
-
sol 10.0 g
-
papar 2.0 g
-
peršin 20.0 g
-
Knorr Pripravak od kokosa 500 g 100.0 g
-
maslinovo ulje 10.0 g
-
voda 1200.0 g
-
Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 100.0 ml
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 200.0 ml
Priprema
-
Juha
- Izrežite mrkve i zapržite na Rami Culinesse Profi.
- Stavite ih na papirnati ručnik kako bi se mast dobro isušila.
- Listiće peršina zapecite na preostaloj masnoći i stavite ih na papirnati ručnik kako bi dobro isušili masnoću.
- Očistite šparoge.
- Tri četvrtine izrežite na krugove, ostale na pola.
- Zavrite vodu, pola šparoga izblanširate, podignite iz vode.
- Dodajte Knorr Pripravak od kokosa i temeljito promiješajte.
- Dodajte narezane šparoge.
- Pomiješajte Rama Cremefine Profi za šlag s Maizena kukuruznim škrobom i pomiješajte u juhu.
- Umiješajte, začinite sa soli, paprom i oraščićima.
-
Serviranje
- U čašu stavite pržene mrkve.
- Ulijte juhu.
- Ukrasite s polovicama šparoga, maslinovim uljem i zapečenim kruhom.