Menu
+

Juha

  1. Juha

    • Izrežite mrkve i zapržite na Rami Culinesse Profi.
    • Stavite ih na papirnati ručnik kako bi se mast dobro isušila.
    • Listiće peršina zapecite na preostaloj masnoći i stavite ih na papirnati ručnik kako bi dobro isušili masnoću.
    • Očistite šparoge.
    • Tri četvrtine izrežite na krugove, ostale na pola.
    • Zavrite vodu, pola šparoga izblanširate, podignite iz vode.
    • Dodajte Knorr Pripravak od kokosa i temeljito promiješajte.
    • Dodajte narezane šparoge.
    • Pomiješajte Rama Cremefine Profi za šlag s Maizena kukuruznim škrobom i pomiješajte u juhu.
    • Umiješajte, začinite sa soli, paprom i oraščićima.
  2. Serviranje

    • U čašu stavite pržene mrkve.
    • Ulijte juhu.
    • Ukrasite s polovicama šparoga, maslinovim uljem i zapečenim kruhom.