Goveđi obrazi sa sojinim umakom i kineskim kupusom
Goveđi obrazi su vrlo trendi komad mesa. S dozom Azije, ovo jelo činimo malo ekstravagantnijim.

Sastojci
Priprema mesa
-
goveđi obrazi 2500 g
Priprema povrća
-
kineski kupus 1500 g
-
maslinovo ulje 200 g
-
krumpir 2000 g
-
češnjak 80 g
-
kesten 500 g
Serviranje
-
peršin 30 g
Priprema
-
Priprema mesa
- Goveđe obraze se očistite, začinite i vakumirajte, polako kuhajte u vakumu na 65°C 6 sati,
- Izvadite obraze iz vrećice i marinirajte Knorr sojinim umakom.
- Ohladite i ispecite prije posluživanja.
-
Priprema povrća
- Kineski kupus nasjeckajte i pržite u maslinovom ulju.
- Narežite krumpir na kockice i ispecite ih zajedno s češnjakom.
- Oguljene kestene marinirajte sa Knorr Thai Sweet Chilli Jam umakom i ispecite u pećnici.
-
Serviranje
- Stavite krumpir na tanjur i stavite goveđi obraz pokraj njega.
- Pored njih stavite pečeni kineski kupus i malo kestena.
- Podlijte s Knorr demi glace umakom.