Menu
+

Priprema mesa

Priprema povrća

Serviranje

  1. Priprema mesa

    • Goveđe obraze se očistite, začinite i vakumirajte, polako kuhajte u vakumu na 65°C 6 sati,
    • Izvadite obraze iz vrećice i marinirajte Knorr sojinim umakom.
    • Ohladite i ispecite prije posluživanja.
  2. Priprema povrća

    • Kineski kupus nasjeckajte i pržite u maslinovom ulju.
    • Narežite krumpir na kockice i ispecite ih zajedno s češnjakom.
    • Oguljene kestene marinirajte sa Knorr Thai Sweet Chilli Jam umakom i ispecite u pećnici.
  3. Serviranje

    • Stavite krumpir na tanjur i stavite goveđi obraz pokraj njega.
    • Pored njih stavite pečeni kineski kupus i malo kestena.
    • Podlijte s Knorr demi glace umakom.