Menu

Sastojci

+

Priprema mesa

Priprema povrća

  • kineski kupus 1500.0 g
  • maslinovo ulje 200.0 g
  • krumpir 2000.0 g
  • češnjak 80.0 g
  • kesten 500.0 g
  • Knorr Thai Sweet Chilli Jam začinska pasta 920 g 60.0 g

Serviranje


Goveđi obrazi su vrlo trendi komad mesa. S dozom Azije, ovo jelo činimo malo ekstravagantnijim.

...

Priprema

  1. Priprema mesa

    • Goveđe obraze se očistite, začinite i vakumirajte, polako kuhajte u vakumu na 65°C 6 sati,
    • Izvadite obraze iz vrećice i marinirajte Knorr sojinim umakom.
    • Ohladite i ispecite prije posluživanja.
  2. Priprema povrća

    • Kineski kupus nasjeckajte i pržite u maslinovom ulju.
    • Narežite krumpir na kockice i ispecite ih zajedno s češnjakom.
    • Oguljene kestene marinirajte sa Knorr Thai Sweet Chilli Jam umakom i ispecite u pećnici.
  3. Serviranje

    • Stavite krumpir na tanjur i stavite goveđi obraz pokraj njega.
    • Pored njih stavite pečeni kineski kupus i malo kestena.
    • Podlijte s Knorr demi glace umakom.