Gazpacho
Prava španjolska hladna juha proširiti će granice vaše mašte.

Sastojci
Gazpacho
-
voda 500.0 g
-
paleti od rajčice 250.0 g
-
kruh 100.0 g
-
maslinovo ulje 80.0 g
-
luk 100.0 g
-
stabljike celera 100.0 g
-
crveni papar 100.0 g
-
češnjak 30.0 g
-
krastavci 500.0 g
Priprema
-
Gazpacho
- Vodu zavremo.
- Dodajte Knorr kokošju juhu i pomiješajte.
- Ostavite da se ohladi.
- Luk očistite, narežite i popržite na vrućem maslinovom ulju.
- Dodajte češnjak i crvene paprike narezane u kockice.
- Sve zajedno malo posotirajte i ohladite.
- Krastavce ogulite i uklonite sjemenke.
- Nježne listiće sa stabljike pripremite za ukrašavanje. Izrežite ostale listove na trakice.
- Sve sastojke zajedno s pelatima od rajčice stavite u Thermomix i izmiksajte.
- Dodajte kruh i ponovo izmiješajte.
- Dodajte sol i papar
-
Serviranje
- Ulijte u čaše i ukrasite s stabilkami celera.