Menu

Sastojci

+

Gazpacho


Prava španjolska hladna juha proširiti će granice vaše mašte.

...

Priprema

  1. Gazpacho

    • Vodu zavremo.
    • Dodajte Knorr kokošju juhu i pomiješajte.
    • Ostavite da se ohladi.
    • Luk očistite, narežite i popržite na vrućem maslinovom ulju.
    • Dodajte češnjak i crvene paprike narezane u kockice.
    • Sve zajedno malo posotirajte i ohladite.
    • Krastavce ogulite i uklonite sjemenke.
    • Nježne listiće sa stabljike pripremite za ukrašavanje. Izrežite ostale listove na trakice.
    • Sve sastojke zajedno s pelatima od rajčice stavite u Thermomix i izmiksajte.
    • Dodajte kruh i ponovo izmiješajte.
    • Dodajte sol i papar
  2. Serviranje

    • Ulijte u čaše i ukrasite s stabilkami celera.