Menu
+

Meso

  • juneći file 2000.0 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 25.0 ml

Umak

Salsa od kelja

  • kelj 900.0 g
  • maslinovo ulje 50.0 g
  • Knorr Primerba Shallot - luk u ulju 340 g 13.0 g
  1. Meso

    • Na Rami Culinesse prepeći juneći file narezan na manje komade.
  2. Umak

    • U vodi zakuhati Knorr Essential Španjolski umak.
    • U tavu gdje ste pekli juneći file, izliti prošek i kratko prokuhati.
    • Kada alkohol ispari, dodati španjolski umak i kratko prokuhati
  3. Salsa od kelja

    • Kelj prokuhati u vodi i ohladiti u ledenoj vodi.
    • U blenderu usitniti kelj.
    • Začiniti sa soli, paprom, Knorr Primerba Shallot - lukom u ulju od ljutike i maslinovim uljem.
  4. Serviranje

    • Na tanjur servirati umak.
    • Posložiti juneći file.
    • Na file poslužiti salsu od kelja.