Menu
+

Hobotnica

Palenta

Serviranje

  • korica limuna 25 g
  • osušeni čili 25 g
  • origano 25 g
  1. Hobotnica

    • Hobotnicu očistite, poškropite uljem i mljevenim češnjakom i pržite sa svih strana.
    • Deglazirajte bijelim vinom i pustite da vino ispari.
    • Dodajte 4 dijela narezane cherry rajčice, polpu rajčice, riblji temeljac, timijan i nasjeckani peršin.
    • Kuhajte 30 minuta, ohladite i stavite u vakuumsku vrećicu.
    • Kuhajte u sous vide-u na 70 ° C oko 1 sat
  2. Palenta

    • Pripremite je s Knorr povrtnom juhom i kukuruznim brašnom.
    • Umiješajte maslac i sir.
    • Kuhano ulijte u prikladan model.
    • Kad se ohladi izrezati na kockice.
  3. Serviranje

    • Hobotnicu poslužite, ukrasite cherry rajčicama i kockicama pržene palente.
    • Prije posluživanja pospite začinom gremolato, koji se sastoji od čilija, origana i limuna.