Menu
+

Biskvit

Punjenje

  • jabuke 1250.0 g
  • smeđi šećer 300.0 g

Pjena za kremu

  • crni čaj
  • prutić vanilije 20.0 g
  • Rama Cremefine Profi za šlag 1L 500.0 ml
  1. Biskvit

    • Miješajte sastojke i ostavite 10 minuta.
    • Masu na tanko namažite na papir za pečenje u obliku krugova.
    • Pecite na 180°C 3 do 4 minute.
  2. Punjenje

    • Izrežite jabuku u kockice.
    • Dodajte smeđi šećer, pomiješajte i ostavite da stoji nekoliko minuta.
    • Rasporedite popapiru za pečenje i karamelizirajte 10 minuta na 200°C.
  3. Pjena za kremu

    • Skuhajte i reducirajte crni čaj.
    • Rashladite reducirani čaj, dodajte Rama Cremefine Profi 31%, vaniliju i promiješajte u finu pjenu.

  4. Sastavljanje deserta

    • Stavite biskvit na pladanj.
    • Rasporedite karamelizirane jabuke na biskvit i pokrijte još jednim biskvitom.
    • Ponovite postupak 2 do 3 puta.
    • Šalica za žvakanje formirana je od pjene krem ​​boje i smještena pored spoja jabuka.
    • Po želji ukrasite sjemenkama ili bobicama.