Desert s jabukom i citrusima
Vrlo ukusan desert koji možete pripremiti s bilo kojim sezonskim voćem.

Sastojci
Biskvit
-
šećer u prahu 500.0 g
-
ulje 150.0 g
-
sok od svježih naranče 180.0 ml
Punjenje
-
jabuke 1250.0 g
-
smeđi šećer 300.0 g
Pjena za kremu
-
crni čaj
-
prutić vanilije 20.0 g
-
Rama Cremefine Profi za šlag 1L 500.0 ml
Priprema
-
Biskvit
- Miješajte sastojke i ostavite 10 minuta.
- Masu na tanko namažite na papir za pečenje u obliku krugova.
- Pecite na 180°C 3 do 4 minute.
-
Punjenje
- Izrežite jabuku u kockice.
- Dodajte smeđi šećer, pomiješajte i ostavite da stoji nekoliko minuta.
- Rasporedite popapiru za pečenje i karamelizirajte 10 minuta na 200°C.
-
Pjena za kremu
- Skuhajte i reducirajte crni čaj.
- Rashladite reducirani čaj, dodajte Rama Cremefine Profi 31%, vaniliju i promiješajte u finu pjenu.
-
Sastavljanje deserta
- Stavite biskvit na pladanj.
- Rasporedite karamelizirane jabuke na biskvit i pokrijte još jednim biskvitom.
- Ponovite postupak 2 do 3 puta.
- Šalica za žvakanje formirana je od pjene krem boje i smještena pored spoja jabuka.
- Po želji ukrasite sjemenkama ili bobicama.