Crveni curry s piletinom
Tajlandski crveni curry je jednostavno i ukusno azijsko jelo.

Sastojci
Priprema
-
ulje kikirikija 60 ml
-
voda 1300 g
-
pileća prsa 1400 g
-
cherry rajčica 400 g
-
crveno grožđe 100 g
-
ananas 200 g
-
šećer 35 g
-
umak od ribe 30 ml
-
kapari 50 g
-
osušeni čili 5 g
Priprema
-
Priprema
- Na vrućem ulju popržite Knorr Red Thai-Curry začinsku pastu da zamiriši.
- Dodajte pileće meso i ispecite ga na pola.
- Dodajte s vodom zamiješani Knorr Pripravak od kokosa.
- Dodajte sjeckanu rajčica i sjeckani ananas i kuhajte kako bi se omekšalo meso.
- Pospite sa šećerom i dodajte umak od ribe.
- Dodajte grožđe i skinite s vatre.
- Ukrasite s čilijem i korijanderom i poslužite.
- Za prilog koristite skuhanu rižu.