Menu
+

Temeljac

Leća

  • crvena leća 800.0 g
  • luk 250.0 g
  • Rama Culinesse Profi tekuća biljna mast 0,9L 13.0 ml

Kozice

  • očišćene kozice 1000.0 g
  • mladi luk 250.0 g
  • maslinovo ulje 25.0 g
  • cherry rajčica 125.0 g
  • sol 13.0 g
  • papar 5.0 g

Serviranje

  • svježi bosiljak 25.0 g
  1. Temeljac

    • U vodi zakuhati Knorr Essential povrtnu bistru juhu.
    • Dodat Knorr Primerba Shrimps – kozice u ulju.
  2. Leća

    • Na Rami cullinesse prepržiti sitno sjeckani luk.
    • Dodati crvenu leću.
    • Podlijevati temeljcem dok leća ne omekša.
  3. Kozice

    • Na masinovom ulju popržiti sjeckani mladi luk i kozice.
    • Dodati četvrtine cherry rajčica i kratko popržit.
    • Začiniti sa soli i paprom.
  4. Serviranje

    • U tanjuru staviti leću.
    • Preko leće staviti kozice s dobivenim umakom.
    • Dekorirati svježim bosiljkom.