Čokoladne lazanje
Jednostavni bez glutenski desert oplemenjen likerom od lješnjaka razveseliti će sve ljubitelje čokolade, te odlično upotpuniti večeru u svakom trenutku.

Sastojci
Čokoladne lazanje
-
bijela čokolada 750.0 g
Čokoladni mousse
-
mlijeko 1250.0 ml
-
Frangelico liker 125.0 g
Serviranje
-
listići badema 50.0 g
-
menta 25.0 g
Priprema
-
Čokoladne lazanje
- Rastopiti čokoladu na pari.
- Na plastičnu čvrstu foliju ravnomjerno razmati čokoladu debljine 2 milimetra u formi pločica i staviti u hladnjak da se stvrdne.
-
Čokoladni mousse
- Pomoću miksera pomiješati Carte d'Or Čokoladni mousse i mlijeko.
- Kada se mousse poveže dodati Frangelico liker i ostaviti u hladnjaku 2 sata.
-
Serviranje
- Na tanjur staviti čokoladni mousse.
- Prekriti pločicom bijele čokolade.
- Postupak ponoviti još jednom.
- Na vrh staviti čokoladni mousee, te posipati prženim bademima i listom mente