Menu
+

Čokoladne lazanje

  • bijela čokolada 750.0 g

Čokoladni mousse

Serviranje

  • listići badema 50.0 g
  • menta 25.0 g
  1. Čokoladne lazanje

    • Rastopiti čokoladu na pari.
    • Na plastičnu čvrstu foliju ravnomjerno razmati čokoladu debljine 2 milimetra u formi pločica i staviti u hladnjak da se stvrdne.

  2. Čokoladni mousse

    • Pomoću miksera pomiješati Carte d'Or Čokoladni mousse i mlijeko.
    • Kada se mousse poveže dodati Frangelico liker i ostaviti u hladnjaku 2 sata.

  3. Serviranje

    • Na tanjur staviti čokoladni mousse.
    • Prekriti pločicom bijele čokolade.
    • Postupak ponoviti još jednom.
    • Na vrh staviti čokoladni mousee, te posipati prženim bademima i listom mente