Burger sa svinjetinom
Američki Burger s svinjetinom i Hellmanns majonezom

Sastojci
Kruh
-
pecivo za burger (80 g/kom) 800.0 g
Umak
-
svježi kupus 100.0 g
-
Svježi crveni kupus 100.0 g
-
mrkva 100.0 g
-
jabuka Granny Smith 100.0 g
-
grožđice 30.0 g
Priprema
-
Kruh
- Izrežite burger peciva na pola.
- Zapecite na Rama Culinesse Profi.
- Okrenite ih u tavi ili na roštilju na prerezanu stranu prema dolje.
-
Umak
- Izrežite kupus, crveni kupus i mrkve na rezance. Naribajte jabuke i dodajte grožđice.
- Zamješajte narezane sastojke u zdjelici s Helmmann's majonezom i po potrebi začinite sa soli i bijelim paprom.
- Ostavite da odstoji nekoliko minuta kako bi se okusi sljubili.
-
Punjenje
- Komadiće pečenog svinjskog mesa zapecite s lukom.
- Pečeno meso oblikujte u pljeskavice.
- U peciva stavite pljeskavice zajedno sa salatom.
- Pospite peršinom.