Menu
+

Umak

Mesne okruglice

Tjestenina

  1. Umak

    • Na maslinovom ulju prodinstati listiće češnjaka, dodati Knorr Primerba Shallot - luk u ulju, pastu i polpu od rajčice.
    • Kuhati na laganoj vatri dok se pelati ne raskuhaju.
    • Začiniti sa soli i paprom, dodati kosani peršin i Knorr Primerba Bazilika - bosiljak u ulju.
  2. Mesne okruglice

    • U mljeveno meso dodati jaje, parmezan, sol i papar, sve dobro pomiješati.
    • Oblikovati smjesu u male kuglice.
    • Okruglice prepeći na tavi na laganoj vatri uz dodatak Rama culinesse.
    • Pečene mesne okruglice zaliti sa umakom, te kuhati 10 minuta.
  3. Tjestenina

    • Bucatine skuhati u posoljenoj vodi i procijediti.
    • Na tavi presotirati kuhane bucatine uz dodatak Rame culinesse.
  4. Serviranje

    • Na tanjur servirati bucatine.
    • Preko tijesta posložiti mesne okruglice, preliti umakom.