+

Marinirane šparoge

Kruh

  • francuski kruh 1500 g
  • maslac 100 g
  • češnjak 10 g

Serviranje

  • mozzarella 300 g
  1. Marinirane šparoge

    • Šparoge očistite i izrežite na odgovarajuće komade.
    • Kuhajte u kipućoj slanoj vodi i brzo ohladite.
    • Polijte octom i uljem i pomiješajte s Knorr primerba bosiljak.
    • Ako je potrebno, dodajte sol i papar.
    • Lagano miješajte smjesu i ostavite jedan sat da se okusi povežu
  2. Kruh

    • Narežite francuski kruh na kriške.
    • Maslac pomiješajte u pjenu i dodajte nasjeckani češnjak.
    • Premažite kriške kruha i brzo ih zapecite u pećnici.
  3. Serviranje

    • Pokrijte kruh sa komadom mozzarelle.
    • Stavite marinirane šparoge na mozzarelu.
    • Ukrasite s mikrozelenjem.