![](/chef-inspiracija/proizvodi-za-svaku-prigodu/o-hellmanns-robnoj-marci/_jcr_content/parsys/set4/row3/span8/image.img.png/1655730747227.png)
Povijest marke Hellmann's
Godine 1905. Richard Hellmann otvorio je malu trgovinu hrane sa svojom suprugom Margaret u New Yorku. Također su svojim klijentima ponudili domaću majonezu. Priča je postala toliko uspješna da su 1913. godine otvorili tvornicu u kojoj su proizveli Hellmann's majonezu s plavom vrpcom koja se čuva do danas.
![](/chef-inspiracija/proizvodi-za-svaku-prigodu/o-hellmanns-robnoj-marci/jcr:content/parsys/set5/row2/span12/image_502442847_copy.img.jpg/1604484393065.jpg)
Činjenice o proizvodima tvrtke Hellmann s:
- Hellmann's majoneza proizvodi se od jaja iz slobodnog uzgoja.
- Hellmann's Ketchup se proizvodi od rajčice iz održive poljoprivrede.
- Većina proizvoda je bez glutena.
- Upotrebljavaju se ulja iz održive poljoprivrede.