Knorr umaci omogućuju vam da brzo i jednostavno pripremite i najzahtjevnije umake. Knorr umaci postižu istu teksturu i ponovljiv okus.
U nastavku su neke od najvažnijih karakteristika nekih osnovnih umaka.
Knorr Osnovni Španjolski umak
- Može se koristiti samostalno bez dodataka.
- Izvedenice su Burgundski umak, Madeira i Bordeaux umak.
- Jednostavna priprema.
- Preporučamo za jela: govedina, janjetina, divljač.
Knorr umak Demi Glace
- Jednostavna priprema.
- Izvedenice su: Chasseur Charcutière, umak Bordelaise.
- Cijenjen zbog glatkog i sjajnog izgleda. Savršena je nadopuna vašem jelu.
- Preporučamo za jela: govedina, janjetina, divljač
Knorr Holandska omaka
- Jednostavna uporaba, jedan od 5 osnovnih umaka.
- Neke od izvedenica su Bernese, Choron, Rubens, Port Sauce.
- Idealan umak za riblja jela i jela sa šparogama.
- Preporučamo za jela: jaja, riba, šparoge, puretina.