Menu

Knorr umaci omogućuju vam da brzo i jednostavno pripremite i najzahtjevnije umake. Knorr umaci postižu istu teksturu i ponovljiv okus.

U nastavku su neke od najvažnijih karakteristika nekih osnovnih umaka.

 

Knorr Osnovni Španjolski umak

  • Može se koristiti samostalno bez dodataka.
  • Izvedenice su Burgundski umak, Madeira i Bordeaux umak.
  • Jednostavna priprema.
  • Preporučamo za jela: govedina, janjetina, divljač.

Knorr umak Demi Glace

  • Jednostavna priprema.
  • Izvedenice su: Chasseur Charcutière, umak Bordelaise.
  • Cijenjen zbog glatkog i sjajnog izgleda. Savršena je nadopuna vašem jelu.
  • Preporučamo za jela: govedina, janjetina, divljač
 

Knorr Holandska omaka 

 

  • Jednostavna uporaba, jedan od 5 osnovnih umaka.
  • Neke od izvedenica su Bernese, Choron, Rubens, Port Sauce.
  • Idealan umak za riblja jela i jela sa šparogama.
  • Preporučamo za jela: jaja, riba, šparoge, puretina.